onsdag 25 juni 2008

Godnatt Värmland!


Solen börjar gå ner över Klarälven i Värmland nu och vi är på väg mot Arvika. Imorgon är det dags för ännu ett härligt reportage. Vad det blir får ni se imorgon. Då kommer vi också lägga upp en härlig liten naturfilm på en räv på jakt...kolla igen då, så ses vi!

Malte i Laxtjärn skapar med motorsågen...


ja, det var Malte Ericssons trädgård vi fick låna när vi skulle direktsända väderbilder till Rapport. Här står Malte bredvid en tjäder som han sågat ut med hjälp av sin motorsåg. Och i hela området kan man hitta dessa skulpturer. Några exempel är en hund i trädgården, en svan i sjön och lite längre bort en gubbe som står och fiskar och en lax som hoppar upp ur vattnet.

Vädret direkt från Laxtjärn i Rapport

Siv Nilsson i Laxtjärn ser sin egen bakgård i Rapports vädersändning i teven därhemma på gården...
...samtidigt står Rikard i trädgården och filmar och sänder direkt via mobilt bredband så att svenska folket kan se i Rapport hur vädret ser ut i Laxtjärn, söder om Vansbro i Dalarna...
...samtidigt har han kontakt med kontrollrummet hemma på svt per telefon.

Nu är Husbilen på väg mot Arvika

Vi åkte förbi Tällberg en sväng i förmiddags. Där var folk spända av förväntan inför Tällberg Forum som kör igång i veckan. Då kommer bland annat kungen dit!

Allsång på campingen!!


Kolla in Rosita, Eva, Börje och Unos allsångskväll!!

Alldeles snart kan ni se inslaget här!

God morgon... igår träffade vi på ett helt underbart gäng pensionärer som bjöd in oss att titta på Allsång på Skansen med dom. Om en liten stund tänkte vi lägga ut inslaget här så att ni kan titta på det ifall ni missat det i morgonsändningarna på svt. Vi satt i Husbilen och redigerade igår kväll och skickade iväg inslaget omkring halv två inatt. Det blev en lång dag men det var det värt ; )